Skip links

O nama

Arx bowling d.o.o. je osnovan 2016. godine i registriran u Trgovačkom sudu u Zagrebu. Zasada se isključivo bavimo poslovima vezanim za kuglanje na 9 i 10 čunjeva. Ugradnja tvornički novih staza, kao i djelomično korištenih, rekonstrukcija i renoviranje postojećih kuglana, nabava rezervih dijelova i servis svih poznatih proizvođača kuglana. Pomažemo s planiranjem prostora, izradom troškovnika, break-even analizama,… Klijenti prepoznaju posvećenost poslu, korektno izvršavanje dogovorenoga i kvalitetu urađenog posla, tako da smo u ovih nekoliko godina postali najveći dobavljač kuglana i opreme za kuglane u regiji. Arx nije samo dobavljač njemačkih proizvođača, već ovoj branši doprinosimo inovacijama i brojnim idejama za modernizaciju kuglana i kuglačkog sporta u cjelini.

Vrlo smo ponosni na činjenicu da je bila upravo naša ideja da se umjesto klasičnih i staromodnih semafora ugrade 4K „smart“ televizori. To, zajedno s monitorima na dodir (umjesto klasičnih tastatura na bezličnim pultevima) čini kuglanu ljepšim i modernijim mjestom, a kuglanje sportom koji ide ukorak s vremenom. Ta naša inovacija, prvi puta primijenjena 2018. na kuglani u novosagrađenom objektu u Zaprešiću je postala standard na svjetskim kuglačkim prvenstvima.

Arx bowling ima vlastite licencirane HPL segmentne ploče (WNBA certifikat br. 26/72) od 2019.godine. Razvili smo i proizvodimo vlastitu elektroniku i software za kuglanje na 9 čunjeva. Proizvodi su svoju premijeru doživjeli na 6-staznoj kuglani u Brčkom, koja je puštena u pogon u 6.mjesecu 2023. Sigurni smo da su ti proizvodi ne samo najmoderniji, nego i najbolji na tržištu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sva pitanja, molimo kontaktirajte nas putem kontakt forme.

Dr. Ante Šercera
10000, Zagreb

Email: info@arx-bowling.com

Telefon +385 91 516 6707